Štyri produkty, ktoré nesmú chýbať v kabelke

Kategórie: Starostlivosť o tvár

Dámska kabelka je sama o sebe nie len módnym doplnkom, ale i praktickým pomocníkom všetkých žien. Každá z nás má v nej svoje „poklady“, o ktorých si myslí, že ich bude behom dňa potrebovať. I keď väčšinou je to inak a medzi dokladmi, mobilom či peňaženkou nechýbajú ani papierové vreckovky, sluchátka, účtenky, rôzne papieriky, žuvačky, diár a mnoho ďalších viac či menej dôležitých vecí. Viete však, čo by vo vašej kabelke nemalo chýbať, pokiaľ ide o kozmetiku? Ak váhate, v dnešnom článku sa zameriame na nevyhnutných skrášľovacích pomocníkov.

1) Make up - vhodne zvolený odtieň make-upu je snáď najdôležitejším krokom pri každodennom líčení. Preto starostlivovyberajte odtieň hodiaci sa k vašej pleti. Pokiaľ chcete, aby vaša pleť mala prirodzene saténový vzhľad, skúste zvoliť Make-up total revive, ktorý má ľahkú a nadýchanú konzistenciu, a tak zanecháva pleť pružnú a hydratovanú. Vďaka zloženiu je vhodný i pre zmiešanú alebo mastnú pleť.

2) Púder – doladí celkový vzhľad a zamaskuje lesknúcu sa časť tváre. V našej kabelke by preto určite nemal chýbať, a to najlepšie v praktickej kombinácii so zrkadlom. Nikdy totiž neviete, kedy a kde ho budete potrebovať. Zjednotenie pleti, mierne vyhladenie vrások a zmatnenie pleti - to všetko dokáže kompaktný púder Delicate Pearl Sheer Finish.

3) Lesk na peryalebo rúž – pravdepodobne patrí medzi najvyužívanejšie kozmetické produkty behom dňa. Keďže rúž i lesk na pery sa zmývajú, nanášame si ich niekoľkokrát denne. Len tak naše pery môžu stále pôsobiť sviežo a príťažlivo. Všestranné riešenie ponúka intenzívny rúž Vibrant Colour, ktorý pery nie len zvýrazní, ale zároveň ich hydratuje a regeneruje.

4) Parfum – každá žena by u seba vždy mala mať vhodne zvolený parfum. Ideálny je miniflakón, do ktorého môžete odliať trochu parfumu. Ušetríte tak miesto v kabelke a zároveň budete mať svoju obľúbenú vôňu vždy po ruke.

Samozrejme sa nám môžu hodiť aj iní pomocníci, avšak títo štyria sú najdôležitejší, a preto by sme ich mali mať v prípade potreby u seba.

Zdieľajte tento článok

Komentáre