Prečítajte si autentické recenzie našich zákazníčok na

Heureka.sk alebo na Facebooku

Recenzie a skúsenosti s kozmetikou PRIODY        Skúsenosti s kozmetikou PRIODY - recenzie

Recenzie zákazníkov:

PRIODY - Iónové Galvanické masážne pero

Testovanie PRIODY Iónového Galvanického masážneho pera


 

JOICEE 1.8.2015

Som veľmi rada, že toto pero som mohla testovať. Som s ním veľmi spokojná, nakoľko odteraz už môžem rozličné séra a krémy aplikovať oveľa hygienickejšie. V každom prípade ho odporúčam zakúpiť si ho, nielenže aplikujete krém na svoju tvár, ale jemné vibrácie napomôžu lepšiemu vstrebaniu krému a vibrácie masírujú pokožku. Viac o tomto produkte a o mojich dojmoch sa dozviete aj v mojom videu. 

 

 


PURPURKA 29.7.2015

Iónové galvanické pero PRIODY je šikovným a najmä hygienickým pomocníkom pri práci s pleťovými produktami. Jeho efektívne využite skoro 99% používaného pleťového produktu, Vám ušetrí aj Vašu peňaženku. Toto masážné pero je ako stvorené pre uponáhľané ženy, ktoré nestíhajú pravidelné návštevy kozmetičky a rady by si dopriali relaxačnú masáž po namáhavom dni. Pero PRIODY si viete zobrať so sebou na cesty, pretože vďaka svojim rozmerom sa vojde do akejkoľvek kozmetickej taštičky. Energiu tomuto malému pomocníkovi dodáva len jedna 1,5V batéria, ktorej výdrž sa odhaduje na 6 hodín používania. Po použití iónoveho pera je pleť prekrvená, zrelaxovaná, a pri požití správneho pleťového produktu aj vypnutá a hladká. 

 


VALCAKOVA 29.7.2015

K hodnoteniu s adostávam až neskor, nakolko sme boli na dovolenke. Ale testovala som tam poctivo takže možem popísať výsledky. Pero prišlo v krabičke s 2ks masiek. MAsku som použila hned a môžel len povedať že ej to malý zázrak. Poro som použila podla pokynov až večer. Naniesla som si na očistenu pleť nočný kréma jemne kúžila po tváry.. Je to príjemný pocit a nemala som z toho žiadny alergycký prejav alebo nechuť to opakovať. Pero jemne vibruje a vdaka malej hlavici sa dostane na všetky meista tváry, ku korenu nosa, pod viečka okolo nosa. Po cca 1 týždni intenzívneho používania som videla výsledky . Okrem príjemneho pocitu annesenia krému som mala pocit že pleť je pružnejšia . Odporúčam všetkým a to hlavne na vaky pod očami, ktoré príjemne schladí a premasíruje. 

 


VÁŠNIVKA 25.7.2015

Galvanické pero mi prišlo v bielo-striebornej kartónovej krabičke. Nevedela som sa dočkať a hneď som ho aj vyskúšala. Keď to zbadala moja 4-ročná dcérka tiež mi ho "ukradla" a chcela ho vyskúšať. Bohužiaľ sa jej to nepodarilo, keďže funguje iba kontakt prstov a pokožky, čo ona nevedela. Spolu s galvanickým perom mi prišlo v bielo-zlatej krabičke aj colagenové sérium. Už po týždni som zbadala viditeľné zmeny, keďže sa dosť mračím medzi očami... Keďže som pracujúca mamina a nemám čas na skrášlenie tak oceňujem to že galvanické pero môžem využívať kedykoľvek keď mám chuť. 

 


TIANKA 24.7.2015

Ionizacne galvanicke pero PRIODY nie mozem ale musim odporucit. Necakala som ze ma to pero donuti pouzit vsetok naneseny krem do konca. A to povazujem za jeho obrovsku vyhodu , krem ktory si kupim vlastne spotrebujem prave na to na co je urceny teda na tvar a nie prsty :) . Urcite ho budem odporucat kazdem zene.  


ZAVODNIK 21.7.2015

Vrelo odporúčam nielen iónové galvanické pero PRIODY, ale aj kolagénové sérum, ktoré bolo súčasťou testovania. Asi týždeň som nanášala sérum len na polovicu tváre a dekoltu a už po týždni som videla redukciu menších vrások, pleť bola výrazne pružnejšia a príjemná na dotyk. Veľmi príjemná bolo nanášanie séra pomocou pera a následná masáž pred telkou. Inými slovami sa skrášľujete a relaxujete. Už istý čas používam kolagénové serum na tvár ale práve pred nedávnom som zistila, že treba sa viac starať o dekolt a preto mi kolagénové sérum aj galvanické pero prišli vhod. Koniec koncov, pozrite aj video. Môžem len odporučiť. 

 PRIODY - Iónové Galvanické masážne pero


DASA52 21.7.2015    

Výborná vec. Skutočne ako sa píše, opuchy, či vačky pod očami dosť dobre akože ovela menej vidieť. Jemné vrásky okolo úst, alebo na bočných stranách brady....ovela menej. Použivam to v spojení so sérom, o dnes po 2a či 3 týždňoch môžem povedať SUPER a ďakujem. A to mám 62 rokov, som ešte pred nalíčením. To ked dám liftinfový grém pod oči, korektor .......a ide sa.......

 


ZUZI12593 11.7.2015

Iónové galvanické masážne pero PRIODY môžem každému len odporučiť. Je fascinujúce, ako niečo dokáže byť také malé a pritom účinné. Najprv som od neho veľa neočakávala, no keď som uvidela malé strieborné pero, bola to láska na prvý pohľad. Okrem toho má neskonalé množstvo pozitív. Nielenže je aplikácia krémov efektívnejšia, ale ide aj o hygienickejší proces, ktorý je navyše veľmi príjemný a relaxačný. Síce vyzerám mlado, ale mám 21 rokov a preto sa toto pero stalo svätým grálom v našej kúpelni!

Zobraziť produkt

 

 

Testovanie pleťovej masky PRIODY - Revitalizačná, liftingová, peptidová pleťová maska s HA, kolagénom, kaviárom, zeleným čajom a uhorkovým extraktom



PRIODY - Revitalizačná, liftingová, peptidová pleťová maska s HA, kolagénom, kaviárom, zeleným čajom a uhorkovým extraktom

Renka 11.5.2016

Maska na plet je skvela . Bola som milo prekvapena :) Plet po nanesení je prijemne oddychnuta a krásne z regenerovana :) odporúčam!! 

 


Standy 29. 4. 2016

Takže píšem recenziu za moju maminu ktorá testovala túto masku. "Masku som požívala počas dvoch týždňov pred spaním. Podobnú masku som už mala minule a bola som nadmieru spokojná. Vidno, že značka PRIODY je luxusná a naozaj aj pomáha. Už po prvom použití som cítila že moja pokožka je oveľa jemnejšia a hladšia. Nato že mám citlivú pokožku táto maska ma úplne dostala. Preto ju odporúčam všetkým ženám ktoré chú mať krásnu tvár"  

 


Macka 27. 4. 2016

Ahojte baby :) Takže masku som skúšala už druhýkrát a spokojne môžem potvrdiť,že je úžasná ... Mojej pleti dodáva chýbajúcu pružnosť,pevnosť,jemnosť ...a fantasticky hydratuje :) Jej účinky cítim ešte aj tretí den po použití !!! No a páči sa aj deťom kedže ju chceli vyskúšať tiež ...:) najväčšia sranda bola ,ked mama sedela s maskou a oni sa smiali ako kone !!! :D Takže som nadmieru spokojná a Vám Zeny s.r.o. dakujem za možnosť testovania ...:) všetkým pekný den želám :) 

 


Miroslava 26. 4. 2016

Teda ja som dostala tiez na otestovanie tuto masku, tak som sa s vervou pustila do testovania, ohromilo ma, kolko esencie je v maske, normalne mi z tvare kvapkala, takze som 1 masku pouzila dvakrat, a naozaj som citila, ako posobi na pokozku, velmi som sa tesila na vysledok,Po 20 minutach som si len tak prechadzala po tvari a kochala sa dotykom jemnej pokozky tvare, masku som si davala viackrat a najvacsim zazitkom s maskou bolo to, ze po par dnoch pouzivania sa ma sofer v autobuse spytal, ci mi ma dat studentsky listok, verim, ze to vdaka mladistvemu vzhladu, ktory som ziskala vdaka maske, vdaka za moznost vyskusania:-) 

 


Mária 26. 4. 2016

Dnes som masku skúšala už druhýkrát a môžem povedať, že je senzačná. Musím sa priznať, že som si nebola istá, ktorá jej časť je určená na tvár, lebo sa skladá z dvoch častí, avšak obrázok na samotnom obale napomohol. Maska je po vybratí z obalu mokrá, príjemne vonia a hneď po nanesení cítite jej účinok. Absolútne ma nepálila, neťahala, nedráždila a perfektne priľnula k tvári. Trošku mi nesedela nad hornou perou, ale po pritlačení a upravení to už bolo ok. V maske by som mohla aj spať :-) Po použití bola moja pleť úplne hebká, jemná a dokonale hydratovaná. Masku som použila večer a ešte ráno som silne cítila jej účinky a myslím, že po dobu niekoľkých dní bola moja tvár ešte stále jemná. Jej zloženie je skutočne luxusné a to, čo sľubuje aj maska splní! Idem sa hneď pozrieť na stránku zn. PRIODY a prezrieť si ich celú ponuku! 

 


Venkamrenka 26. 4. 2016

masku podobneho typu som este nemala, vzdy som mala klasicke zmyvacie. Tato je uplne super, vhodna aj na moju citlivu plet. Tvaricka mi po nej zostala jemnucka, taka lahucka, naozaj hydratovana a naozaj som si masku uzila :) Naozaj vidiet vysledky a to som si ju dala len parkrat. 

 


MajkaM 22. 4. 2016

Dobre hydratuje. Pleť zostáva jemná ,oddýchnutá. Výhodou je ,že je vhodná aj na citlivú pleť. Teším sa na ďalšie výsledky ,ktoré uvidím pri pravidelnom používaní. Odporúčam. Príjemný relax ;)

 


Karolína 25. 4. 2016

Dnes som vyskúsala túto masku prvy krát.Po jej pouzítí som mala plet hladkú,jemnejsiu a takú sviezu.Mám dost citlivú plet a nemala som ziadne neziaduce úcinky.Dakujem za moznost testovat,nemám maske co vytknút,iba ak takú malickost,ze sa mi dotykala vrchnej pery.

 

 

 

PRIODY - HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyalurónovou, peptidmi a elastínom

Angelheart 23. 4. 2016PRIODY - HydraMax – pleťová maska s kyselinou hyalurónovou, peptidmi a elastínom

Masku som otestovala dôkladne, preto hodnotenie prikladám až teraz. V balení som našla 5 vrecúšok a v každom z nich maska. Bola som trochu prekvapená, vždy som bola zvyknutá na masky, ktoré sa zmývali, príp. po zachnutí odlúpli. Maska je s praktickými otvormi na oči a ústa, s malými zárezmi, takže veľmi dobre priľne k tvári a nijako vás neobmedzuje. Masku som nechala vždy pôsobiť 25 minút. Po odstránení masky som zbytky esencie jemne vklepala do pokožky, ako písal návod. Pleť bola po použití jemná, hebká, vôbec som nemala pocit napätej, ale ani lepkavej pokožky, čo naozaj oceňujem. 

 


Spifflova 19. 4. 2016

neťahá, nedráždi, dobre priľne k tvári - navracia mladistvý vzhľad pleti, vypĺňa jemné linky a vrásky, zmenšuje póry v pleti - dodáva chýbajúcu pružnosť, pevnosť, jemnosť - úžasne hydratuje - pleť je krásne vyživená, rozžiarená a vyhladená - som po nej opäť mladá.

Už dávno mi nie je 30 ani 40 rokov a moja zrelá pleť potrebuje zvýšenú starostlivosť. Pokožka stráca schopnosť viazať vodu, metabolizmus kože sa spomaľuje, čím dochádza k tomu, že pleť je ochabnutejšia, menej pružná, tvoria sa vrásky. Toto starnutie je biologický jav, ktorý závisí nielen od genetickej dispozície, zdravia ale aj od toho, ako sa staráme o pokožku. Viem, že tento proces sa nedá zastaviť, ale môžem ho ovplyvniť a spomaliť. Preto som využila možnosť zapojiť sa do testovania pleťovej masky PRIODY s čistým prírodným kolagénom. Masku podobného typu som ešte nemala. Vždy som používala klasické, ktoré sa zmývali, preto som bola zvedavá, čo ma čaká. Balenie: V čiernej, nie práve najpevnejšej krabičke, sa nachádza 5 kusov masiek s obsahom 27 ml. Každá maska je zabalená samostatne, v krásnom zlatom obale, ktorý pôsobí luxusne a je na jednorazové použitie. V hornej časti sú zárezy slúžiace na jednoduché otvorenie Na zadnej strane každého balenia je popis masky, jej zloženie, postup použitia a doba použitia, ktorá je 3 roky. Na spodnej časti každého obalu je dátum expirácie. Zloženie: Maska obsahuje 2 najcennejšie látky v dermatológii, ktoré pôsobia proti starnutiu pleti- kolagén a kyselinu hyaluronovú. Kolagén preniká hlboko do pokožky a obnovuje vlastný kolagén v pokožke, pokožka je pružnejšia a viac hydratovaná. Kyselina hyaluronová zvyšuje obsah vody v pleti a pomáha ju udržovať jemnú a hladkú. Glycerín udržuje hydratáciu pleti a robí pleť hladšou. Chamomile extract - kamilkový extrakt Licorice extract - extrakt zo sladkeho drievka Cucumber extract - uhorkový ektrakt Alantoín - zjemňuje a vyhladzuje pokožku, zmierňuje napätie, urýchľuje regeneráciu buniek Pure Water Phenoxyethanol - syntetický konzervant, ktorý bráni rozvoju mikroorganizmov Methylisothiazolinone – syntetický konzervant Carbomer - naftový derivát, dáva konzistenciu gélu Výrobca ďalej udáva, že maska obsahuje „pereme“. Bohužiaľ sa mi nepodarilo zistiť, čo to vlastne je. Slovenský návod ma trošku pobavil, pretože v zložení sa nachádza „perieme“. Zloženie som rozpísala z dôvodu, že tento výrobok nie je 100 % prírodný. Použitie: Skôr než som sa pustila do samotnej aplikácie masky, dôkladne som si vyčistila pleť, urobila som si peeling, aby som odstránila mŕtve bunky a maska mohla preniknúť hlboko do pokožky. Maska po vybratí z balenia je pripravená k priamej aplikácii. Po rozložení som z nej stiahla fóliu a opatrne priložila na tvár. Maska má otvory na oči a nos a po obvode sú zárezy, ktoré slúžia k lepšiemu vypnutiu masky na tvár. Maska je z netkanej textílie, takže pokožka môže pod ňou pekne dýchať. Po vybratí z obalu je mokrá, nie lepkavá a príjemne vonia. Masku som začala prikladať na spodnej časti tváre, postupne priložila cez ústa, na nos a nakoniec prekryla oči a celú som ju jemne vyhladila. Vrchná časť masky nad očami je pomerne široká, takže bude vyhovovať aj ženám, ktoré majú vyššie čelo. Nemusíte mať strach, že sa vám pri vypínaní roztrhne, pretože je pevná a pružná. Na tvári, pekne drží, neodlupuje sa, môžete s ňou aj chodiť. Ja som si počas 30 minút, kedy maska účinkovala, ľahla a relaxovala. Potom som ju opatrne odstránila, pokožku neoplachovala a nevstrebané zvyšky som jemne vmasírovala do pokožky. Samozrejme, že som nezabudla na krk a dekolt, aby mi aj tieto časti omladli. A výsledok bol skutočne úžasný. Už po prvom použití som cítila že moja pokožka je oveľa hladšia a jemnejšia. Hoci mám citlivú pokožku, táto maska ma úplne dostala. Mala som pocit krásne vyživenej a hydratovanej pleti a aj po niekoľkých dňoch bola pokožka stále pružná, pevná a jemná. Môžem potvrdiť, že to čo maska sľubuje - navracia mladistvý vzhľad pleti, vypĺňa jemné linky a vrásky, zmenšuje póry v pleti, skutočne aj splní. Produkty značky PRIODY majú viditeľný účinok, ktorý vidieť hneď po pár použitiach, čo sa o reklame iných značiek nedá povedať. Tvorbu vrások nezastavíme, môžeme ju však spomaliť, preto túto luxusnú masku odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú mať krásnu, mlado vyzerajúcu pleť bez použitia skalpela.

 


Elza 19. 5. 2016

Túto kozmetiku som mala možnosť testovať s vami prvý raz, predtým som o nej pravdou povediac nepočula. Avšak môžem ju len a len odporúčať a chváliť! Maska prišla v decentnom čiernozlatom balení, a nachádzalo sa v ňom 5 ks masiek. Návod je veľmi zrozumiteľný a jednoduchý. Po nanesení na tvár mi maska krásne priľnula, má otvory na pery a oči, čiže môžete pokojne po nanesení fungovať v domácnosti naďalej :-) Aj keď je pekne nasiaknutá všetkými tými luxusnými zložkami, čiže najlepšie je si ju vychutnať poležiačky a relaxujúc. Po zložení masky som si ju pekne zabalila a použila ešte raz, za čo výrobcu veľmi chválim. No a čo sa týka jej účinkov. Moja pleť nebola nikdy taká hebká a vypnutá! Teda určite nie po domácom použití akejkoľvek masky....Pleť bola krásne hydratovaná ešte niekoľko dní, jemné linky na tvári sa vypli a koža celkovo omladla! Masku skutočne odporúčam ďalej a som presvedčená, že aj ďalšie výrobky od tejto značky sú určite perfektné. Ešte raz ďakujem za možnosť testovať a nech sa značke PRIODY darí, ja sa po jej výrobkoch určite poobzerám!

 


Majina 15. 5. 2016

dobrý deň,srdečne vás pozdravujem ako jedna zo šťastných výherkýň skvelej masky od prírodnej kozmetiky PRIODY.Rada by som všetkým túto úžasnú masku na tvár odporučila,pretože po jej použití bola moja pleť na tvári veľmi príjemná na dotyk,cítila som sa skvelo,nemala som žiadny problém-že by som mala pleť stiahnutú,alebo na druhý deň vyhádzanú.Nechala som si ju pôsobiť podľa návodu 30 minút a som naozaj rada,že práve mne sa pošťastilo takéto testovanie.Tak ktorá ešte váhate-neváhajte a keď budete mať možnosť túto masku vyskúšať,určite tak urobte-neoľutujete!!!

 


SusanaP 15. 5. 2016

Testovala som tuto kozmetiku prvy krat. prisla v krasnom cierno-zlatom obale. Navod je zrozumitelny a podrobny. V krabicke bolo 5 ks zlatych sackov. Bola som rada, ze maska je neparfumovana pretoze nie kazda vona mi vyhovuje. Dobre, ze som ju otvorila celu lebo dnu je papierova maska navlhcena s gelom. Maska sa lahko aplikuje na celu tvar - su tam otvori na oci a usta. Necha sa posobit 20-30 minut ja som ju nechala tych 30m. Pokozka po aplikovani sa mi napla, je hladucka - zatial som s nou velmi spokojna. urcite by som ju odporucila

neoľutujete!!!

 


Avodamok 13. 5. 2016

túto kozmetiku nepoznám a masku mám prvý krát ,zabalená je vkusne ,návod je zrozumitelný a podrobný ked som otvorila krabičku čakalo na mňa 5ks sáčkov zlatej farby,bola som nedočkavá a zvedavá hned som jeden otvorila ,maska je neparfúmovaná troška som zostala prekvapená ako ju aplikovať lebo takúto som ešte nemala dáva sa na celú tvár má otvor pre oči a ústa skvelo prilnula na pleťešte som ju ponaprávala nechala som ju pôsobiť 30 minút a stále bola mokrá až mi bolo lúto ju dať dole ešte som zostatok vmasírovala do pokožky a dekoltu ,pleť zostala po nej jemnejšia a vláčna som s nov max.spokojná a vrelo odporúčam vyskúšať

!!!

 


Vyrostkova 13. 5. 2016

Jednoznačne kozmetiku PRIODY poznám a vrelo odporúčam. jedná sa o prírodnu kozmetiku a ma neskutočne účinky. Je jemná k pleti a zároven velmi účiina. Masky , ktoré som testovala som mala 1x. jedná sa o balíček s 5 ks jednotlivo balených masiek, ktoré sa dávaku an pleť. Maska je akoby vpitá do papiera takže aplikácia je velmi jednoduchá. Vona boal jemná a príjmna. Masku som si dala večer. Takže po maske pleť oddychovala celú noc a ráno som ju mala krásne sviežu . Vrelo odporúčam.

 

 

 

 

 

Reakcie spokojných zákazníkov


Pridané dňa - Marec 30, 2016, 09:35             

Dobrý den,  

mám 60 rokov a s kozmetikou PRIODY som sa na moje šťastie strela vďaka mojej dcére , od ktorej som dostala  Intenzívny kolagénový krém proti vráskam PRIODY na den matiek a bola som naozaj prekvapená jeho neskutočnými účinkami. Pleť som naozaj mala už len po pár použitaich neskutočne krásne pružnú a tzy. vyrovnanu. Nebolo to operačný zákrok ale okolie si všimlo zmenu /čo ma moc potešilo/. Známe mi hovorili že vyzerám oddýchnuto či som bola na dovolenke alebo čo som nove robila a podobne. Hlavne ja som sa cítila úžasne a s krémom som natolko bola spokojná, že som navštívila Vašu stránku a objednala som si ďalšie výrobky. Nakoľko mám dlhoročný problém s kruhami pod očami kúpila som si Gél na kruhy a opuchy pod očami PRIODY  a masku na tvár.  NAkoľko som súčastne používala aj krém výsledok nebol hned až tak viditelný ale opuchy boli jemnejšie o čo mi vlastne aj išlo a v kombinácii s krémom a maskou som bola pripravená na oslavu svojich 60 narodením. Ked sa ma dcéry opýtala čo by som chcela tak som jej pošuškala , že "niečo z PRIODY ... ved ty už vieš  čo by sa mi hodilo".  A dostala som   PRIODY Iónové Galvanické masážne pero , ktoré doplnilo moju sériu a aplikácia výrobkov je hygienická a zároven velmi účinna.   Kozmetiku odporúčam naozaj všetkým starším aj mladším ročníkom. Ku kozmetike PRIODY stačí už len úsmev a sme Krásne. Dakujem za skvelu kozmetiku    Maria V.

 


Pridané dňa - Február 26, 2016, 09:45   

Dobrý deň, rada by som sa s Vami podelila o moju skúsenosť s kozmetikou PRIODY. Roky som mala problémy s pigmentovými škvrnami. Jednak sa mi vytvorili v dôsledku akné, ale zhoršenie nastalo najmä po troch pôrodoch. Skúšala som všeličo, až som narazila na bieliaci krém PRIODY. Ten mi skutočne sadol, pleť som mala po ňom veľmi fajn a škvrny začali pomaly miznúť. Som s ním naozaj spokojná, na jeseň budem v bielení opäť pokračovať a kto má podobné problémy ako ja, tomu môžem tento skvelý krém odporúčať.

 


Pridané dňa - Február 18, 2016, 23:35   

Mám atopický ekzém, t.č. relatívne v kľude. Najväčší problém mi robia partie okolo očí, každý krém je dobrý nanajvýš pár dní, potom ma pokožka okolo očí začína svrbieť a ak pokračujem v aplikácii, vznikne ekzém. Podobné problémy mám aj na tvári všeobecne, ale tam mám niekoľko krémov, ktoré mi nerobia problémy - vaše medzi nimi. Rada by som vyskúšala aj očný krém. Mám otázku, či sa dá krém vrátiť, v prípade, že nebude vhodný. Sú firmy, kde sa to dá, patríte k nim? MUDr.   M.V

 


Pridané dňa - Február 11, 2016, 23:35   

Dobrý deň , rada by som sa chcela poďakovať ako Vaša zákazníčka za bleskové doručenie. Je to až neuveritelné že v jeden den si objednám a na druhý deň stoji kuriér pred dverami. To vačšinou v iných internetových obchodoch nebýva.  

Ďakujem, Silvia

 


Pridané dňa - Február 02, 2016, 17:35

Dobrý deň, ďakujem za zaslané balíčky kolagénového anti-wrinkle krému PRIODY , kolagénového koncentrátu PRIODY Golden Time a kolagénového hydratačného séra proti vráskam PRIODY . Objednávka odišla v piatok a ja už sa v pondelok mohla tešiť z týchto krémov v Luxembursku! Používam tieto prípravky asi 8 dní a skutočne moja pleť je jasnejšia a hladšia. My ženy v strednom veku, (50 rokov) nehľadáme zázraky elixíru mladosti, ale vraciame sa k prírodným produktom a kozmetika PRIODY  spĺňa zdravotné požiadavky na zrelú pleť. Tiež som používala predtým veľmi drahé krémy, ale toto je pre mňa teraz dostupný luxus, a navyše v praktickom balení pre moje časté cestovanie. Som s týmito výrobkami veľmi spokojná a odporúčam ich ďalším ženám aj tu, ktoré chcú vo svojom zrelom veku o seba rozumne starať. Filozofia vašej firmy sa mi veľmi páči - robíte to predsa pre ženy, a preto vám prajem veľa spokojných zákazníčok! Vaša spokojná zákazníčka Gina Castorena Sanchez  Mexiko-Luxembursko   

Zdravím Vás, kúpila som si u Vás liftingovú kolagénovú masku ... a to je naozaj skvelý výrobok! Som nadšená a objednávam ďalšie!! Okamžite sa mi vypla pleť a vôbec celá tá procedúra nanesenia masky na tvár je strašne príjemná! Vďaka za tip .... Jana 

Dobrý deň,už tri týždne používam ultrazvukovú špachtľu a musím Vám napísať, pretože som naozaj potešená, moja pleť sa úplne rozjasnila!Chcela by som Vám poďakovať za prijemný a spoľahlivý obchod ....veľmi si vážim Vášho jednania. Jana

 


Zákazníčka Irenka - Január 29, 2016, 09:45

zabudla som Vám spomenúť že tie ostatné výrobky ktoré som si u vás objednsla sú Super a.t.j. kolagén, kyselina, Q10sérum a valček.  Vy ste spomínali že to bude vidieť zmenu po niekoľkých mesiacoch, ja to už vidím po týždni a to nie len ja , ale aj moji zmámi. Som veľmi spokojná že som sa rozhodla pre vašu kozmetiku.  Vraví za , že za kvalitu sa platí- to je pravda, človek keď raz skúsi neobanuje že investoval peniaze za niečo čo ho neuspokojilo. A ešte chcem na záver vyzdvihnúť jednanie teda spoluprácu Vašu a  vašej kolegyne ktoré je na vysokej úrovni. Komunikatívnosť , kreatívnosť, láskavosť  a dobrosrdečnosť vám určite nechýba. Nech sa Vám darí.
S pozdravom    I.S.

 


Zákazníčka Marcela - Január 19, 2016, 09:45

Dobrý večer,
vrátila som sa z dovolenky a dnes som si balíček vyzdvihla. Chcela by som Vám aspoň touto cestou veľmi poďakovať za ochotu a ústretovosť ako pri písomnom, tak telefonickom rokovaní. Marcela

 


Zákazníčka Alena - Január 8, 2016, 16:34

Chcela by som povedať svoju maximálnu spokojnosť s produktmi a službami, ktoré som si u Vás zakúpila. Bude  veľmi rada objednávať ďalej Vaše výrobky. Myslím, že najlepšia reklama sú produkty sami o sebe. Vaše  ýrobky používam niečo vyše mesiaca, teraz sme boli za dcérou v Anglicku a tá si ihneď všimla, že mám krásnu hladkú a napnutú pleť a okomentovala to slovami "to snáď nie je ani možné" a ihneď chcela Vaše výrobky objednať. To som práve dnes aj urobila a znovu si priobjednala kyselinu hyaluronovú a pridala nový výrobok koenzým Q10.   Dnes som dostala balík s novým výrobkom Koenzým Q10 - sérum. Samozrejme budem informovať svojich blízkych aj známich, čomu vďačím, za svoju "vylepšenú" pleť.

Prajem veľa úspechov a veľa spokojných zákazníčok.
pekný deň alena

 


Zákazníčka Věra - Január 5, 2016, 21:04

Zdravím Vás .... už dva mesiace užívam kolagénový nápoj  ... som naozaj veľmi spokojná .... zosilneli mi nechty, pleť akoby bola pevnejšia a cítim sa veľmidobre. Objednávam ďalšie a prajem Vám veľa spokojných zákazníčok. Věra z Brna

  


Zákazníčka Adriana - Január 03, 2016, 12:31

V mojom kozmetickom salóne používam čistý 100% kolagén  spolu s derma valčekom  a ultrazvukový peeling, musím povedať, že zákazníčky po ošetrení týmito prípravkami odchádzajú maximálne spokojné. Vravia mi, že po ošetrení kyslíkovou maskou cítia ukľudnenie a napnutie pokožky ... akýsi príliv novej energie. Zo salónu odchádzajú usmiate a zrelaxované a to je za moju prácu ten najväčší darček. Určite si objednám aj ďalšie produkty PRIODY .

Som spokojná aj s prístupom firmy smerom ku zákazníkovi. Už dávno som sa nestretla s takou ústretovosťou.

Adriana

  


Zákazníčka Irena - December 28, 2015, 07:58

Dobrý deň, objednala som si u Vás ultrazvukovú špachtľu a veľmi ďakujem za odporúčania a rady ohľadne práce s ňou ... som veľmi spokojná, mám dve dcéry, takže ju doma  využívame všetci a je to na nás naozaj vidieť, ako sa teraz o seba staráme a pleť sa rozžiarila! Prajem Vám veľa úspechov do budúcna .... Vaša spokojná zákazníčka Irena

 


Zákazníčka Simi - December 03, 2015, 19:58

Dobry den, dnes mi došiel balíček, chcela by som sa Vám poďakovať za rýchle zaslanie :-) Taktiež chcem poďakovať za radu po telefóne, ste veľmi milý a ochotný. Dnes sa do toho pustím a urcite sa za 14 dni ozvem ako mi vas kolagén pomohol. Ešte raz ďakujem. Vas zakaznik.Simi 

  


Zákazníčka Evička - November 28, 2015, 20:02

Dobrý deň. Váš obchod je úžasný a vecičky v ňom ešte lepšie a hlavne prístup k zákazníkovi je veľmi príjemný! Kúpila som si u Vás 100% kolagén, denný i nočný krém, 6min. krém, PRIODY ma veľmi a pekne prekvapila. Derma valček ....Taká obyčajná a pritom suprová pomôcka .... som nadšená, nadšená, nadšená ......Ten derma valček mi odporučila aj moja kozmetička a ja som rada, že som si ho u Vás mohla kúpiť, je naozaj skvelý. 

  


Zákazníčka Eva - November 19, 2015, 09:03

Už mi lásko není 20 let, už mi není ani 25 :-) mohla by som pokračovať ... ale neustále chodím na kozmetiku, užívam všetky možné a pre mňa dostupné produkty, rada si nechám poradit. Rada sa o seba starám, teraz už musím , vrásky sú viditeľné, ale po užití Vašich krémikov, som spokojná, sú veľmi príjemné a hlavne účinkujú! Čo je, pre nás skôr narodených, to najpodstatnejšie. Preto Vám prajem len také spokojné zákazníčky, ako som ja a určite veľa ďalších žien. Vaša spokojná zákazníčka Eva

 

 

Liftingové pero PRIODY 


Zákazníčka Jana - November 09, 2015, 14:44

Dobrý deň, už dva mesiace používam liftingové pero PRIODY MyM a som tak spokojná, moja pleť je krásne rozžiarená. Naozaj ďakujem za odporúčania a prajem veľa úspechov .... Vaša Jana

  

Sérum s hamamelovým olejom PRIODY


Zákazníčka Iveta - Október 28, 2015, 12:39

Dobrý deň, skúšam už týždeň sérum s hamamelovým olejom a to som fakt prekvapená! Pleť je krásne vypnutá, vyzerá výborne ... ďakujem za odporúčanie.  Iveta.

 

Spokojné a verné zákazníčky


Zákazníčka Weronika - Október 15, 2015, 23:07

Dobrý deň, včera som dostala kozmetiku, ktorú som si u Vás objednala. Prekvapil ma darček, z ktorého mám veľkú radost. Vaša kozmetika robí zázraky, pre mňa je ušitá na mieru. Doporučenie na kozmetiku PRIODY som dostala od  priateľky môjho bratra. Sme vo skúšobnej fáze, avšak aj bratova priateľka tvrdí, že i pre ňu sú tieto výrobky malý zázrak. Určite aj naďalej zostaneme Vaše zákazníčky. Prajeme Vám veľa pracovných úspechov.Weronika

 

Žiadna precitlivelá reakcia pleti


Zákazníčka Ivana - Október 09, 2015, 21:18

Pani Ľubka, píše Vám nová - a už naplno Vaša - zákazníčka. Ďakujem za balíček kozmetiky PRIODY, ktorý ste mi zostavila a poslala. Tiež ďakujem za darček, veľmi ma Vaša ochota a pomoc potešila. Hneď som všetko vyskúšala a som nadšená. U všetkých krémov, ktoré mi doposiaľ nesadli, sa negatívne reakcie prejavila do 5 minút, u PRIODY kozmetiky to bolo v pohode. Verím, že ďalšia objednávka odo mňa bude veľmi skoro. Ešte raz Vám veľmi, veľmi ďakujem, prajem veľa spokojných klientov a ešte viac objednávok. Rozhodne Vás budem odporúčať. prajem príjemný deň a ešte raz vďaka
Ivana, Kremnica

 

Derma valček a Hydratačný krém PRIODY


Zákazníčka Denisa - September 17, 2015, 07:32

Zdravím Vás zo Žiliny, objednala som si u Vás derma valček s hydratačným krémom a chcem všetkým vrelo odporučiť! Pomocou valčeka sa naozaj krém krásne apikuje a pleť vyzerá skvele. Prajem veľa úspechov! Denisa
 

 

Očný krém PRIODY


Zákazníčka Marta - September 08, 2015, 11:48

Objednala som si u Vás po operácii dolných viečok očný krém a som veľmi spokojná. Iný už používať nebudem a všetkým kamarátkam ho odporúčam. Vaša Marta
 

Derma valček


Zákazníčka Zuzana - August 22, 2015, 19:49

Dobrý deň, objednala som si na Vašu radu derma valček .... už dva mesiace používam Vašu kozmetiku, hlavne hydratačný krém, s ktorým som veľmi spokojná, a chcela by som všetkým ostatným zákazníčkam vrelo odporučiť derma valček .... používam ho asi tri týždne, aplikujem s ním denný aj nočný krém a som naozaj veľmi spokojná! Mám pekný pocit z toho, že krém sa krásne do pleti vstrebe! Majte sa pekne! Zuzana.
 

Derma Roller


Zákazníčka Renáta - Júl 17, 2015, 19:08

Zdravím Vás z Košíc .... tak už druhý týždeň skúšam Derma valček a som tak nadšená .... to je naozaj fantastická vec. Krém sa krásne aplikuje, rolujem večer pred spaním a ráno vyzerá moja pleť nádherne. Vďaka! Renáta
 

Vďaka PRIODY


Zákazníčka J.H. - Júl 3, 2015, 10:38

Vaša kozmetika je jednoducho úžasná, naozaj funguje a plne mi vyhovuje. Patrí Vám vďaka!
S pozdravom J. Hulová

kozmetika PRIODY


Zákazníčka Strišovská - Jún 24, 2015, 10:31

Dobrý deň,
dnes som dostala balíček a veľmi pekne ďakujem za darčeky. Kozmetiku PRIODY som začala používať pred dvoma mesiacmi (toto bola moja druhá objednávka) a som s ňou veľmi spokojná. Naozaj, je to najlepšia kozmetika, akú som kedy používala a budem si ju od Vás aj naďalej objednávať. Z darčekov mám radosť, ešte raz veľmi pekne ďakujem.
So srdečným pozdravom
Strišovská

 

Bieliaci krém s Arbutínom a Kojic Acid


Jana z Prešova - Jún 09, 2015, 11:49   

Som veľmi rada, že som "objavila" túto kozmetiku, predovšetkým bieliaci krém PRIODY s Kojic Acid a Arbutínom. Skúsila som na pigmentové škvrny už všetko možné. Až po používaní tohto krému, asi po mesiaci a pol,  vidím výsledky. Zverejňujem to, lebo takýto kozmetický problém je naozaj častý a čím skôr nájdeme na to liek, tým skôr budeme spokojné a samozrejme ušetríme...  Ďakujem.

       Jana z Prešova. 

  

Dakujem za rychle dodanie.


Marcela - Máj 18, 2015, 11:49 am

Dakujem za rychle dodanie balicka. Bol to darcek narychlo pre moju svokru. Svokra bola nadsena kozmetikou. Nabuduce nakupime opat u Vas.


Petra - Máj 14, 2015, 3:16 pm
"Moja pleť bohužiaľ neznesie parfumované a nešetrné krémy, a tak som bola pri výbere prípravkov proti vráskam značne obmedzená. Nakoniec som objavila kozmetiku PRIODY a rozhodla sa ju vyskúašať. Veľmi ma potešilo, že som netrpela ani minimálnu alergickou reakciou ako pri aplikácii iných krémov. Odvtedy používam kozmetiku PRIODY pravidelne a k mojej plnej spokojnosti. "

Liana z Košíc


Liana - Apríl 29, 2015, 10:04 am
Je mi niečo cez štyridsať a mám dosť suchú pleť, na kterej sa ľahko tvoria vrásky. Už som pomaly premýšľala o plastickej operácii, ale kamarátka mi poradila, že je tu úplne nový výrobok - sérum s kolagénom proti vráskam. Kamarátka mi dala Vašu adresu a musím sa Vám poďakovať - sérum sa nielen skvele vstrebáva, ale hlavne pomáha. Zatiaľ ho používam ešte len štyri týždne, ale všetci moji známi hovoria, že som omladla. Ďakujem a teším sa na ďalšie takéto "zázraky"

 


Daniela - Apríl 17, 2015, 9:46 am
Pekný dobrý deň, po dvoch mesiacoch objednávam opať kozmetiku. S výrobkami som veľmi spokojná. Vďaka Vám za vykonanú službu.

Danilela L.


Adodalolf-online - Marec 14, 2015, 1:35 am
velmi zaujimavy, vdaka


Peter - Marec 10, 2015, 1:13 am
Nechcem, aby to vyznelo ako klišé no nedá mi nepodeliť sa s vami o úprimnú radosť a potešenie z vašej kolekcie PRIODY, keď tu je priestor na vyjadrenie názorov. Len s malou dušičkou som objednával pred vyše mesiacom u vás pre svoju priateľku darčekový balíček k jej narodeninám. Ja ako chlap kozmetike veľmi nerozumiem no dostal som na vás vtedy tip od mojej kolegyne, tak som to riskol. Dnes už ubehlo niekoľko týždňov a priznám sa, že tak ako sa potešila priateľka v deň jej narodenín, tak si vašu kozmetiku pochvaľuje aj dnes. Super darček. Chváli si hlavne ten krém so slimačím extraktom a prípravky na kruhy pod očami s ktorými mávala problém. Ale aj ostatné veci z balíčka. Mňa zase potešil váš korektný prístup a expresné vybavenie objednávky. Klobúk dolu.  Koncom augusta bude mať meniny a už nenápadne naznačuje, že by si niečo rada vybrala z vašej ponuky ;-) Čo by sme pre tie naše ženy neurobili?! :-))
Vďaka za prima darčeky a želám celému tímu PRIODY všetko dobré.

S pozdravom Peter / Banská Bystrica

   


M. Mayerová - Február 22, 2015, 9:17 pm

Dobrý deň,

teraz som od Vás dostala balíček a toľko radosti, to ste ešte nevideli. Ďakujem vám za darčeky, ste zlatíčka. Ešte som nikdy od nikoho nedostala taký darček. Asi objednávam kozmetiku na nesprávnych miestach. Teraz už budem múdrejšia.

Kozmetiku samozrejme hneď večer vyskúšam a dám Vám vedieť. Už sa naozaj veľmi teším.
Takže ďakujem za dobré rady a PRIODY zdar!!! Vaša M. Horvátová

 


Eva Beránková - Február 12, 2015, 12:41 am
na Vašu radu som vyskúšala masku HydraMax a som nadšená. Skutočne veľmi príjemný zážitok a pleť mám po nej krásne hebkú a vláčnu. Nikdy som po žiadnej maske nemala tak príjemný pocit a tak peknú pleť ... a to som už toho vyskúšala veľa!!! Odporúčam ju už všetkým svojim kamarádkám. Som veľmi spokojná! Prajem Vám krásny deň-Vaša Mária Kundľová

.

.

PRIODY - Iónové Galvanické masážne pero


Kontaktujte nás:

0948 215 991

info@priody.sk

Možnosti dopravy:

Balíkomat2,89€(24-48h)
Slovenská pošta3,50€(3 dni)
UPS Kuriér3,50€(24-48h)

Možnosti platby:

Dobierka, Bankový prevod, Platobná karta, Paypal