PRIODY - Lifting Pen

Zatiaľ nehodnotené v tomto jayzku

Ohodnotiť

PRIODY Lifting Pen sa používa pri príznakoch starnutia kože ako sú vrásky, pruhy, strie, nedokonalosti pleti, drobné jazvy a pigmentové poruchy. Vďaka nastaviteľnej rýchlosti a hĺbke ošetrenia môže byť metóda použitá na pokožke tváre, rúk, stehien, bokov, krku a v oblasti dekoltu. Pero pomocou mikrovpichov v koži stimuluje tvorbu kolagénu, čím sa dosiahne lepší vzhľad pokožky.

Detaily

399,00€

Momentálne vypredané

PLP01

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 39 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 39 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 19,50€.


  • Garancia vrátenia peňazí
  • Popis výrobku
    Návod na použitie
    Recenzie (0)
    Popis výrobku

    Pri ošetrení s PRIODY Lifting Pen je možné pomocou mikrovpichov v koži stimulovať vlastnú kolagénovú syntézu, a tak výrazne dosiahnuť Liftingové pero pre vyhladenie vrások a odstránenie jazievoveľa lepší vzhľad pokožky. Výrazne sa zvýši prekrvenie kože, čo vedie k lepšiemu prísunu živín a vzhľadu kože. Koža je silnejšia, veľkosť pórov sa zmenšuje, koža vyzerá mladšie, rovnomernejšie a pevnejšie.

    .

    .

    PRIODY Lifting Pen sa používa pri príznakoch starnutia kože ako sú vrásky, pruhy, strie, nedokonalosti pleti, drobné jazvy a pigmentové poruchy.

     

    Vďaka nastaviteľnej rýchlosti a hĺbke ošetrenia môže byť metóda použitá na pokožke tváre, rúk, stehien, bokov, krku a v oblasti dekoltu.

     

    Pre lepší a rýchlejší účinok sa pri ošetrení aplikujú účinné látky prírodnej kozmetiky PRIODY, napríklad Kolagénové sérum PRIODY, Sérum kyseliny hyalurónovej, Sérum s kmeňovými bunkami a pod.

    .

    .

    Napnutie a obnovenie pleti pomocou Lifting Pen

     

    Micro-Nedling metóda alebo mikroihličková metóda je už niekoľko rokov považovaná za šetrný a bezpečný spôsob napnutia pleti, zlepšenia vzhľadu a udomácnila sa aj v liečbe jaziev. V medicínskej literatúre sa používa názov Kolagénová indukčná terapia a presne na jej princípe pracuje PRIODY

     

    PRIODY Lifting Pen vyzerá ako pero, na konci ktorého sú jemné ihly. Dĺžka prenikajúcej ihly môže byť použitá individuálne pre každého zákazníka alebo zákazníčku v závislosti od ošetrenia.

     

    Výhody:

      • žiadne infekcie vďaka jednorazovým ihlám
      • kratšia doba ošetrenia
      • jemné a účinné ošetrenie pre zlepšenie vzhľadu pleti a jej omladenie
      • stimuluje prirodzenú biologickú regeneráciu kože
      • posilnenie tkaniva a aktivácia bunkového metabolizmu
      • biologická regenerácia pleti a účinnejšia absorpcia účinných látok
      • koža je jemná a vyhladená
      • okamžite viditeľné výsledky
      • žiadne poškodenie kože abrazívami alebo chemickými výrobkami
      • žiadne bolesti po ošetrení
      • variabilné nastavenie hĺbky 
      • variabilné nastavenie otáčok

    Lfitngové pero Lifting Pen

     ETANI Lifting pen - profesionálny mikroihličkový kozmetický prístroj pre mezoterapiuLiftingové pero - lifting pen

    .

    .

    Táto metóda je vhodná pre nasledujúce aplikácie:

      • lifting (spomalenie procesu starnutia) a omladenie
      • redukcia vrások
      • zvyšovanie elasticity ochabnutej kože
      • omladenie slnkom poškodenej pleti
      • jazvy rôzneho druhu (najmä jazvy po akné)
      • roztiahnuté jazvy a tehotenské strie
      • bielenie pigmentových škvŕn
      • zmenšenie pórov a zjemnenie pokožky
      • starecké škvrny
      • vypadávanie vlasov 

     

     

    Ako funguje a čo robí PRIODY Lifting Pen? 

    PRIODY Lifting Pen má ošetrovaciu hlavu s 12-timi veľmi tenkými ihlami s priemerom 0,04 mm. V závislosti od nastavenia môžu ihly prenikať do kože od 0,25 mm do 2,5 mm. Jemné ihly vyvolávajú podráždenie, ktoré stimuluje kožné bunky bez ich poškodenia. Týmto dá kožným bunkám najavo, že sú poranené a tým stimuluje procesy prirodzenej obnovy pleti. Aby sa poškodené miesto na koži rýchlo obnovilo, produkujú bunky po ošetrení vlastný kolagén, elastín a kyselinu hyalurónovú, ktoré sú nevyhnutné pre pružnosť a pevnosť nášho spojivového tkaniva.

     

    Ďalším pozitívnym účinkom ošetrenia je podpora vstrebávania účinných látok obsiahnutých v kozmetických produktoch. Napríklad Sérum kyseliny hyalurónovej PRIODY, Kolagénové sérum PRIODY, Sérum s kmeňovými bunkami alebo Sérum s rastlinnou placentou od prírodnej kozmetiky PRIODY. Vďaka Lifting pen prenikajú tieto séra hlbšie do tkaniva cez otvorené kanáliky. Konečný výsledok je viditeľný ešte niekoľko týždňov, keďže tkanivo sa obnovuje dlhšiu dobu. To ale neznamená, že ak Lifting Pen prenikne hlbšie, tak má vyšší účinok. Oveľa dôležitejšie je prispôsobiť správnu dĺžku a rýchlosť ihiel, aby sa kolagén aktivoval vo všetkých hĺbkach pokožky. Doba ošetrenia s PRIODY Lifting Pen je 5 – 15 minút na tvári, krku a dekolte. Pri menších plochách je doba ošetrenia oveľa kratšia.

     

    Čo je PRIODY Lifting Pen? 

    PRIODY Lifting Pen sa považuje za revolučnú metódu boja proti starnutiu, pretože má veľmi efektívne výsledky a ošetrenie skoro vôbec nezaťažuje pokožku, je bezbolestné a šetrí čas. Aj v Hollywoode poskytuje toto ošetrenie niektorým hviezdam mladistvú a bezchybnú pleť. PRIODY Lifting Pen je veľmi úspešný spôsob, ako prísť bez chirurgického zákroku k pevnejšej pokožke. Pomocou PRIODY Lifting Pen sa dajú docieliť výrazné výsledky aj v oblasti krku a dekoltu.

     

    Profesionálny mikroihličkový prístroj pre kozmetičky - PRIODY Lifting Pen

    Koľko ošetrení s Lifting Pen je potrebných pre dosiahnutie optimálneho výsledku?

    Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku odporúčame 3-6 ošetrení v závislosti od stavu pokožky s odstupom 21 - 28 dní. Udržiavajúce (rekondičné) ošetrenie by sa malo o dva mesiace zopakovať, čím sa dosiahnutý úspech stabilizuje.

    Ako dlho trvá účinok? 

    Účinok tohto ošetrenia trvá zvyčajne 1 – 1 ½ roka. To závisí od typu pleti a od životného štýlu, hlavne ak zákazníci fajčia alebo sú často vystavení slnku.

     

    Ako dlho trvá zotavenie po ošetrení?

    Prakticky hneď po ošetrení ste schopní normálneho fungovania v spoločnosti. Po metóde Micro-Needling s PRIODY Lifting Pen plus je pleť  1 - 2 dni mierne červená, prípadne mierne opuchnutá. S jemným makeupom môžete znovu vykonávať vaše obvyklé činnosti. Už prvý deň po zákroku sú viditeľné prvé výsledky. Pleť pôsobí pevnejšie, mladšie a sviežejšie. Na tretí deň po ošetrení s PRIODY Lifting Pen plus zväčša zmizne aj začervenanie.

     

    Aké riziká prinášajú vedľajšie účinky po ošetrení? 

    Ošetrenie neprináša skoro žiadne riziká alebo vedľajšie účinky a výsledky sú dlhodobé. Hneď po ošetrení je koža červená a môže sa objaviť mierny opuch. Po niekoľkých hodinách alebo jednom dni začervenanie úplne ustúpi. Malé zranenia nenarušujú ochrannú funkciu rohovitej vrstvy kože (Stratum corneum). Po ošetrení s PRIODY Lifting Pen by sa mala použiť chladivá maska, ochladením sa koža uzavrie. Po ošetrení sa prosím vyhnite slnečnému žiareniu a soláriu. Je potrebný podrobný poradenský rozhovor o veciach, ktoré treba dodržať pred a po ošetrení.

     

    Na čo sa používa Lifting Pen? 

    Používa sa na slnkom poškodenú kožu, vrásky, jazvy, jazvy po akné, tehotenské strie, pigmentové škvrny, ružovku. Ošetrenie je vhodné pre zákazníkov vo vekovej skupine od 30 do 70 rokov, ktorí odmietajú ošetrenie botoxom alebo výplňou. Vo veku od 45 do 70 rokov ide o lifting (spomalenie procesu starnutia), aby pokožka vyzerala pevnejšie a mladšie.

     

    Aké sú výhody? 

    V porovnaní s inými spôsobmi je tento spôsob ošetrenia tzv. neablatívny (nezlupovací), nedochádza ku stenčeniu pokožky. Pri dermabrázii alebo laserovom ošetrení dochádza ku zlupovaní vrstiev kože. Čím je koža tenšia, tým je citlivejšia na poveternostné vplyvy, napr. slnko. Po dermabrázii alebo laserovom ošetrení je pleť škvrnitá a zožltnutá. Úplne iné to je pri ošetrení s PRIODY Lifting Pen: hrúbka kože a tým aj prirodzená ochrana je zachovaná. Ošetrením s Lifting Pen získate pevnú sviežu pleť, celkový vzhľad pokožky je pozitívny, pretože koža sa sama vnútorne obnovuje. Spoločenským trendom je návrat k prirodzenosti a stále viac a viac zákazníkov vyžaduje prirodzené metódy. Pri tomto ošetrení sa prirodzenou metódou aktivujú telesné a prírodné mechanizmy obnovenia a omladenia pleti.

     

    Tieto mechanizmy možno zlepšiť a urýchliť aplikáciou účinných látok ako je kyselina hyalurónová, kolagén, placenta, kmeňové bunky alebo vitamíny z rady produktov kozmetiky PRIODY. Výhodou tohto ošetrenia je to, že hĺbku prieniku ihly je možné presne nastaviť od 0,25 – 2 mm. Malé ihly preniknú do pokožky bez toho, aby zanechali viditeľné stopy na povrchu. Krátko potom sa začne tkanivo regenerovať a tvorí sa nový kolagén.

     

    Technické údaje:

    Názov: PRIODY Lifting Pen
    Vstup: AC100-240V, 50/60HZ
    Napätie: 110 - 230V
    Adaptér: DC5V 1A
    Veľkosť: 07×20×140mm
    Doba výdrže batérie: cca. 6 hodín
    Váha: 77gr
    Dĺžka ihly: 0 – 2,5 mm
    Regulácia otáčok: digitálne elektronické ovládanie prepínania
    Zrýchlenie: 6000 rpm – 8000 rpm 7 rýchlostných stupňov
    Ihla: 12 mikro ihiel
    Použitie: Micro-Needling terapia/proti starnutiu

     

    Záruka:

    • Lifting Pen bol vyrobený v Nemecku, pod prísnou kontrolou kvality
    • Záručná doba je 24 mesiacov od dátumu zakúpenia

     

    Záruka sa nevzťahuje na nasledujúce chyby:

    • Chyba užívateľa nedostatkom starostlivosti
    • Opravy neoprávnenými osobami
    • Spotrebný materiál (hlavice s mikroihlicami)

     

    Ďalším pozitívnym účinkom ošetrenia je podpora vstrebávania účinných látok obsiahnutých v kozmetických produktoch.